jueves, 7 de enero de 2010

Había una vez...


Había una vez dos chicas con mucho salero que fueron a una charla informativa sobre ERASMUS a principios del año 2009. Después mucho pensar y pensar, al final la liaron parda y les dieron la oportunidad de ir a Finlandia durante cinco-seis meses, ni más ni menos. Así que el día 4 de Enero del 2010, se van pa allá.

En el mapa de Europa que veis aquí arriba, pues Finlandia es el país que está de color amarillo. Allí es donde han ido a parar.

Helsinki es la capital de Finlandia. Las dos chicas con salero irán a una miniwini cuidad a 270 km aproximadamente de la capital. Su nombre es Jyväskylä (haz click en el nombre para saber su ubicación).

3 comentarios:

  1. Viiiiirgiiiiii i Albiiiii!
    QUE BLOG MAS XULOOOOO!
    Os hechamos mucho mucho de menos!!

    ANIMO I A DISFRUUUUTAR!!

    Seguimos en contacto!!!!

    Aura

    ResponderEliminar
  2. Guaaapes!! Bona manera de començar el 2010!
    Ja hi sou, ara si que ja no hi ha marxa enrrera!
    Me' n alegro que estigueu bé, se us veu molt contentes.
    Des de Terrassa us envio molts ànims per superar-ho tot i espero que aprofiteu cada dia, cada hora, cada minut i cada segon al màxim perquè cada insatnt serà únic i especial.
    Ja anireu compartint algunes anècdotes (idioma, pibons, col•legues, classes, festes, menjar, etc.) amb nosaltres en aquest bolg tant currat. Així ens creareu enveja sana i ens podrem posar una miqueta a la vostra pell.
    Petons i abraçades!!
    Fins aviat!
    PD: Eis! algun dia feu una sauna finlandesa per mi!

    ResponderEliminar
  3. VIRGINIA, CUIDATE DEL FRIO, AUNQUE COMO YA SABRAS, POR AQUI EN CATALUNYA TAMBIEN ESTAMOS PASANDO UNA OLA DE FRIO SIBERIANO.
    MOLTS PETONS DEL TEUS ONCLES

    JOAN Y ANNA

    ResponderEliminar